Mening
U zegt het maar: Droom voor de Julianabaan

Tja, nu wordt ons gevraagd ‘Wat is jouw droom voor De Julianabaan in Voorburg’ en dan denk ik ‘hoezo dromen, zijn we daar niet al jaren mee bezig?’ En is er niet al genoeg reactie op gegeven? Of vielen de reacties niet in goede aarde?

Nu moeten we vandaag, zaterdag 10 september, voor de HEMA van onze dromen inleveren.

Natuurlijk kan er hier en daar best wat verbeterd worden aan de Julianabaan, maar doe dat dan ook meteen.

Op de website van de gemeente wordt al iets beloofd:

‘Op korte termijn wordt De Julianabaan al met een paar kleine zichtbare ingrepen opgeknapt. Vanaf mei 2022 worden hanging baskets opgehangen aan de lantarenpalen. In het najaar 2022 worden extra plantenbakken geplaatst en worden tegels vervangen door meer groen. Gekeken wordt of er aankomend najaar ook bankjes bijgeplaatst kunnen worden en of de fietsnietjes op de juiste plekken staan. Waar mogelijk worden extra fietsnietjes geplaatst. Ook realiseren we een nieuw speeltuintje’.

Nou, dat is toch niet mis!

Waar moet ik nog meer van dromen?

Eigenlijk ben ik helemaal niet ontevreden over De Julianabaan. Ik winkel er met plezier en als er iets schokkends mis is dan komt dat wel een keer naar voren.

Soms lijkt het erop dat alleen Theater Ludens een probleem heeft en als je dat in het winkelcentrum wil onderbrengen is dat inderdaad lastig.

We moeten wel oppassen dat het met onze mooie dromen niet de kant van The Westfield Mall of the Netherlands opgaat, want dan draait de droom uit op een nightmare.

(Bram Visser)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter