Nieuws
Emile en Benthe in Kakafonie

Emile Baars en Benthe zijn vandaag te gast in het radioprogramma Kakafonie bij Omroep Midvliet. Rond 12:30 uur maakt Emile Baars zijn opwachting. In 2000 is Emile begonnen met zang-, dans- en acteerlessen. Door zijn enorme enthousiasme smaakte dat al gauw naar meer. In 2005 begon hij als zingende barkeeper. Met zijn zorgvuldig gekozen repertoire zorgt Emile overal waar hij komt voor de juiste stemming. Een optreden van deze zanger is een feestje. Inmiddels zijn onder meer de singles ‘Leven’ en ‘Chillen op Aruba’ verschenen. Rond 13:15 uur komt het Benthe haar debuutsingle ‘Beter dat ik ga’ te laten horen. Benthe won alweer meer dan een jaar terug tijdens de coronaperiode de hoofdprijs tijdens de Winterstar in Utrecht. Benthe studeert muziek en heeft al vele malen op een podium gestaan. De producers van Future Music zijn samen met haar op zoek gegaan naar een passend nummer. Het resultaat ‘Beter dat ik ga’ is een eigentijds nummer met een duidelijke boodschap.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com