Nieuws
Veurs Voorburg gaat feestelijk open

De nieuwbouw van de school Het Veurs Voorburg is gereed. Op zondag 31 oktober is de officiële opening van het gebouw aan de Delflandlaan dat overigens al sinds 22 augustus in gebruik is. De VMBO opleiding heeft jaren op nieuwbouw moeten wachten. En dat terwijl de school aan de Van Horvettestraat allang niet meer voldeed aan de eisen des tijds. Het programma van de opening wordt binnenkort bekend gemaakt. In Veurs Voorburg zitten zo’n 360 leerlingen. Er zijn voor hen 50 leerkrachten en andere medewerkers. De maximale capaciteit van het nieuwe gebouw, waarvoor in februari 2021 de eerste heipaal de grond in ging, is 400 leerlingen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com