Activiteiten
De nieuwste najaarsmode in Huygenskwartier

Het Voorburgse Huygenskwartier maakt zich op voor een volgend evenement. Zaterdag 1 oktober wordt in het gebied rond de Herenstraat een mode-event gehouden. Tal van ondernemers verzorgen presentaties van de laatste najaarsmode. Om 13.00 en 15.00 uur is er een modeshow. De organisatie laat weten: ‘De hits van onze trendy boetieks voor dit najaar. Kom ze bewonderen op zaterdag 1 oktober tijdens het Mode-Event in Huygenskwartier Voorburg. Professionele modellen, gezellige muziek en culinair lekkers bij onze gezellige restaurants en cafés. Naast mode presenteren veel winkels beauty, kunst en haarwerk. Dus wil je op de hoogte zijn van de actuele najaarstrends? Kom op 1 oktober naar Huygenskwartier Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter