Activiteiten
Introductiesessies Taoist Tai Chi kunsten

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi start in Leidschendam introductiesessies op woensdag 14 september van 13:30-14:30 in gymzaal De Vliethorst, Pr. Carolinalaan 1. De eerste introductiesessie is een proefsessie en een vrijblijvende kennismaking. Daarna zijn er elke woensdag sessies Taoist Tai Chi kunsten. Vooraf aanmelden is niet nodig.

In circa drie maanden tijd wordt stap voor stap de vorm van 108 bewegingen doorlopen en een introductie gegeven van de taoïstische leerweg. Daarmee wordt de basis gelegd voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Taoist Tai Chi kunsten zijn rustgevend en goed voor circulatie, balans, houding, kracht en flexibiliteit. Zij bieden een praktische ontwikkelingsweg bedoeld om het beste uit jezelf te halen. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of conditie. Meer info op taoist.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter