Nieuws
Meedenken over de toekomst

De gemeente roept inwoners mee te denken en te praten over de toekomstige leefomgeving: alles dat nodig om te leven, wonen, werken, leren, bewegen en recreëren. Dat wil zeggen gebouwen, water, lucht, bodem, natuur, wegen, voorzieningen, cultureel erfgoed en zo meer. De gemeente wil weten wat u belangrijk vindt, wat u wilt behouden/beschermen en wat er beter moet. De gemeente houdt daartoe twee bijeenkomsten: op 21 september in het Raadhuis Leidschendam (19.30-21.00 uur) en op 26 september online (19.30-21.00 uur). Het geheel vindt plaats in het kader van de nieuwe Omgevingswet die de gemeente verplicht een Omgevingsvisie te maken. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomsten via http://www.lv.nl/omgevingsvisie

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter