Nieuws
Uitreiking Vlietlandpetitie aanstaande vrijdag

De petitie tegen het ontwerp bestemmingsplan ‘Doorontwikkeling Vlietland Noord’ wordt vrijdag 16 september overhandigd aan de wethouder Bianca Bremer in aanwezigheid van de gedeputeerde van Zuid-Holland Anne Koning en de wethouder van Voorschoten, René Zoetemelk. De petitie is meer dan 17.000 keer ondertekend en geeft uiting aan het massale protest tegen het verdwijnen van openbare natuur ten bate van de bouw van een villapark met 220 woningen.

Ondertekenaars van de petitie zijn  afkomstig uit de wijde omtrek. Van Den Haag tot Stompwijk en van de Bollenstreek tot Leiden. Iedereen is welkom om bij de petitie uitreiking aanwezig te zijn. Namens verschillende politieke partijen en burgerbelangengroepen zullen mensen het woord voeren. Men verzamelt op vrijdag om 11 uur  bij het Frans Hals Plantsoen (Vlietlandpad) in Voorschoten. Om 11.30 uur loopt de groep over de ‘Blauwe brug’ naar het eerste grote veld op Vlietland waar bij de verhoging langs het Karperpad de overhandiging zal plaatsvinden.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter