Nieuws
Wijzingen bij gemeenteraad

Er zijn bij de start van het nieuwe politieke seizoen een aantal wijzigingen in de gemeenteraad. Danique de Prez (GroenLinks) is terug in de gemeenteraad. Marie-Christine van der Gronde (GroenLinks) is er wegens zwangerschap uitgestapt. Haar plaats wordt ingenomen door Michiel van der Heiden. Die verving eerder Danique de Prez. Bij het CDA heeft Liesbeth van der Heide haar plaats in de gemeenteraad verlaten wegens zwangerschap. Die wordt ingenomen door Jorrit Koster. Die was tot nu toe alleen commissielid. Diens plaats in de commissie wordt ingenomen door Dolf Bruins. Op het secretariaat van de gemeenteraad (de griffie) ook twee wijzigingen. Griffier Christiaan de Vries wordt vervangen door mevrouw A. Joosten. De plaatsvervangend griffier, Heleen Hofland, wordt opgevolgd door Marga Nijman – de Zeeuw. Mevrouw Hofland was een jaar in dienst, de heer De Vries twee jaar. Hun opvolgers zijn beiden voor een jaar ingehuurd in afwachting van een meer permanente oplossing.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com