Activiteiten
Metropoolcafé handelt over keuzes maken
De fiets heeft de toekomst. Maar hoe zorgen we voor een verantwoorde groei van het fietsverkeer? De concurrentie tussen ruimte voor woningen en bedrijven is enorm. Welke keuzes gaan we maken in de metropoolregio? En nieuwe technologie ontwikkelen is belangrijk. Hoe zorgen we ervoor dat mbo- en hbo-studenten daarvan gaan profiteren. Kom op 4 oktober naar het Metropoolcafé in Dudok Den Haag. Met Esther van Garderen van de Fietsersbond, Maroeska Molster van Thuiszorg-organisatie Vierstroom, Evert Jaap Lugt van Yes!Delft, Jaimy Siebel van Robohouse Delft, wethouder Bart Bikkers uit Vlaardingen en lector Gebiedsontwikkeling en Transitiemanagement  Hogeschool Rotterdam, Gert-Joost Peek. En jazzmuziek van Michael Varekamp en The Legends. Meld je aan en kom ook
(foto MRDH)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter