Nieuws
15-9 Zeekadetkorps bij Vlietdagen in Leidschendam

Het Zeekadetkorps (ZKK) Den Haag neemt  zaterdag 17 september deel aan de Vlietdagen Leidschendam.  Het korpsschip, M.S. Enterprise, zal rond 10:00 uur afmeren aan de Leidsekade in Leidschendam. Het schip is open voor bezoek tot 17:00. De Ooivaer, een voormalige marineschouw, doet dienst als (gratis) watertaxi. Opstapplaatsen zijn bij de sluis, molen de Salamander en restaurant Puurr.

Samen met de scouting Hubertus Brandaan verzorgt het korps de mogelijkheid om deel te nemen aan “bungee-roeien”. Vorm een team of geef je individueel op! Zie ook https://leidschendamcentrum.nl/vlietdagen/

Het Zeekadetkorps Den Haag is een van 20 korpsen die zijn aangesloten bij de landelijke vereniging Zeekadetkorps Nederland. ZKKNL is een maatschappelijk relevante organisatie die jongeren helpt hun weg naar een nautische opleiding of arbeidsplaats te vinden.
Het korpsschip, Enterprise, ligt afgemeerd in de Binckhorst, nabij Saturnusstraat 89. Elke zaterdag van 11:00 – 17:00 is het korpsdag op of rond de Enterprise. Voor informatie zie www.zkkdenhaag.nl of www.zkk.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter