Nieuws
Spannende wandeling door de Corbulotunnel

Er zijn nog enkele plekken vrij voor de Sneak Preview van de Corbulotunnel, die wij  zaterdag 24 september wordt gehouden. De provincie Zuid-Holland, opdrachtgever van de RijnlandRoute, opent deze zaterdag – in samenwerking met aannemer Comol5 – de bouwhekken voor omwonenden en belangstellenden. Aanmelden kan via de website www.rijnlandroute.nl/tunnelwandeling Ook is daar informatie over de bereikbaarheid en de spelregels te vinden.

 Geïnteresseerden kunnen die dag tussen 10.00 en 16.00 uur een wandeling maken door de Corbulotunnel in aanbouw. De route loopt vanaf de oostelijke toerit bij de A4 over de rijbaan (de toekomstige N434) de noordbuis in. Na ongeveer 250 meter is er een doorsteek naar de zuidbuis van de tunnel, via een van de dwarsverbindingen. Via de zuidbuis wandelen bezoekers terug naar het startpunt.

De Corbulotunnel is onderdeel van de toekomstige N434 van de RijnlandRoute, een nieuwe oost-westverbinding tussen de A44 en de A4 bij Leiden. De weg bestaat uit een circa 2,5 kilometer lange tunnel en een verdiepte ligging van ongeveer 1,4 kilometer. De N434 sluit met twee nieuwe knooppunten aan op de bestaande rijkswegen. Met o.a. deze nieuwe route bouwen we aan de economische versterking van de regio en investeren we in de bereikbaarheid en leefbaarheid van het gebied. (foto RijnlandRoutre)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com