Mening
U zegt het maar: Je zal er maar in de buurt wonen

In het AD liet Jumbo weten: ‘omdat het ongedierte vanuit de algemene delen (luchtbehandelingskanalen, enzovoort) binnen Westfield Mall of the Netherlands komt, worden we steeds opnieuw geconfronteerd met het ongedierte vanuit het winkelcentrum.’ En de NVWA liet weten dat muizen incontinent zijn.

Lekker, de muizen zitten dus overal en kunnen dus overal komen en overal plassen. Dan kan Jumbo schoongemaakt worden, maar morgen (vandaag zelfs!) worden ze in een andere zaak gevonden worden en overmorgen weer ergens anders en daarna…

Nou zullen muizen en ratten eerst alles opzoeken wat ze kunnen eten en dat is veel in the Mall, dus waar hebben ze onderweg op geplast? Kleding? Schoenen? Ze komen vanuit het winkelcentrum, niet vanuit een bepaalde zaak.

Je zal er maar in de buurt wonen. Wie wil er nog naar toe? Ik absoluut niet, het is er echt heel vies. Ik wil niet ziek worden. (Katja van der Wal)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter