Nieuws
Eerste Na-zomerdag op Landgoed Voorlei

Zaterdag 24 september is van 12:00 tot 16:00 uur de eerste Na-zomerdag op Landgoed Voorlei. Tegelijkertijd is het de officiële opening van de QR-wandelroute die de bezoekers rondleidt door de toekomst van het landgoed.

De Na-zomerdag op Landgoed Voorlei wordt een gezellige middag voor iedereen: omwonenden, betrokkenen en toekomstige buren. Gezellig nazomeren met een vol programma van spelletjes, workshops, live-muziek en culinaire verrassingen. De officiële opening van de QR-wandelroute zorgt voor een extra feestelijk tintje. Dit is een wandeling van circa 20 minuten langs 10 frames die  een doorkijkje geven naar de toekomst op Landgoed Voorlei.

Tussen 12.00 en 14.30 uur zijn de ontwikkelaars van ontwikkelingscombinatie Borghese Real Estate en KondorWessels Projecten samen met de gemeente aanwezig om vragen over Landgoed Voorlei te beantwoorden. De eerste stappen naar het toekomstige Landgoed Voorlei zijn al gezet. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen begin 2023.

Iedereen is welkom om te komen nazomeren en informatie op te halen. Je kunt je aanmelden via de website www.voorlei.nl.

Landgoed Voorlei is een bosrijk gebied van dertig hectare aan de rand van de historische landgoederenzone tussen Voorschoten en Leidschendam. Hier komen circa 325 nieuwe woningen verspreid over negen intieme deelprojecten met ieder hun eigen sfeer en karakter.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter