Nieuws
Gezellige drukte bij Vlietdagen

De weersvoorspellingen schetsten een hopeloos beeld. Reden voor onder meer de organisatie van de vlooienmarkt op de Van Wateringelaan in Voorburg om deze af te blazen. Ook een voor vandaag aangekondigde rommelmarkt op de Prins Bernhardlaan gaat om dezelfde reden niet door. De mensen achter de Vlietdagen wilden van geen wijken weten. En zij kregen gelijk. Het was zaterdagmiddag gezellig druk op de braderie aan de Damlaan in Leidschendam. Ook van het springkussen en de terrassen werd dankbaar gebruik gemaakt. Vandaag, zondag, gaan de Vlietdagen door. Zo is er een oldtimer show op de Damlaan. Het volledige programma is:

10.00 – 12.00 uur: Stadsontbijt (Damplein)

12.00 – 17.00 uur: Oldtimers tentoonstelling (Damlaan)

12.00 – 17.00 uur: Proeverijen bij lokale ondernemers (Damplein)

12.00 – 14.00 uur: Vlietgrieten (Podium Petrus en Pauluskerk)

14.00 – 15.00 uur: Sesamstraat Kids acts/show (Podium Petrus en Pauluskerk)

15.00 – 17.00 uur: Shirley&Jason muziek (Podium Petrus en Pauluskerk)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter