Nieuws
Sportclub Exercise viert 33ste verjaardag

Het begon allemaal in een kleine winkelruimte in de Franse Kerkstraat in Oud Voorburg. Na 10 jaar werd het tijd om de stap te maken naar een grotere ruimte. De kracht van Exercise en de persoonlijke band met de leden is altijd gebleven. Nu bijna  33 jaar later schittert Sportclub Exercise als nooit tevoren en is deze gevestigd op het Koningin Julianaplein in Voorburg.

De club staat bekend om de fijne sfeer, het grote aanbod groepslessen, persoonlijke aandacht en onze vele expertises op het gebied van training en voeding. De club heeft veel extra faciliteiten zoals een kinderopvang, collageenbank en een lounge ruimte voor een kop koffie en proteïne shake. Ook zijn er inmiddels een eigen online platform en een webshop.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter