Nieuws
Buurtinlopen Leidsekade-Venestraat en Damlaan

Vandaag, maandag 19 september, organiseert de projectontwikkelaar samen met de gemeente een buurtinloop tussen 18:30 en 20:00 uur op de Leidsekade 7 in Leidschendam.Men krijgt hier informatie over het ontwerp van het nieuwe 15 appartementen tellende appartementengebouw dat in ontwikkeling is op een deel van het achter de Leidsekade 6 tot en met 10 gelegen toekomstige openbaar parkeerterrein.

Op 22 september is er een inloopbijeenkomst over de (her)ontwikkeling van de locatie aan de Damlaan in Leidschendam, inclusief de plek van het voormalige postkantoor en de nummercentrale. Vertegenwoordigers van de gemeente, ontwikkelaar en architect zijn aanwezig. Dat gebeurt tussen 19:00 en 20:30 uur bij De Binnenhof aan de Damhouderstraat 2a in Leidschendam. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter