Nieuws
Nu al aanmelden voor Landbouwdag Rijnland

De Landbouwdag van het Hoogheemraadschap Rijnland (waar Leidschendam onder valt) is een dag voor én met agrariërs. Met demonstraties en ervaringen van collega ondernemers, workshops voor verschillende sectoren én ruimte voor gesprek. Geheel kosteloos. Aanmelden is nu mogelijk en het programma is bekend.

Tijdens de Land- en Tuinbouwdag ‘Oogsten en Zaaien’ op 19 oktober gaat men oogsten: Ophalen en delen. Samen eten. En kijkt men vooruit: Zaaien. ‘Hoe kunnen water en bodem bijdragen aan perspectief voor de land- en tuinbouw? We delen praktijkervaringen, theorie, verhalen en kennis. Buiten en binnen. Er zijn demonstraties en ervaringen van collega ondernemers’.

Denk aan:  Uitleg over hoe en wat Rijnland meet; Een schop in de grond; Meter in het water; En veel meer

De Landbouwdag ‘Oogsten en Zaaien’ is er voor  alle land- en tuinbouwers in het werkgebied van Rijnland. U kunt zich nu aanmelden (registeren) en laten weten dat u van de partij bent. Tijdens het registeren kunt u aangeven aan welke deelsessies u deel wilt nemen en een bijdrage wilt leveren. De dag wordt gehouden op 19 oktober in Fort  bij Aalsmeer , duur: 09.30 en 15.00 uur! Klik hier om te Registreren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter