Nieuws
Omwonendenoverleg COA-opvang Regulusweg
De COA-noodopvang aan de Regulusweg 1 in Den Haag is vanaf eind juli open. Vierhonderd asielzoekers vinden daar sindsdien onderdak. Het COA , de gemeente Den Haag en vertegenwoordigers van betrokken samenwerkingspartners, zoals de wijkagent, willen graag omwonenden de eerste ervaringen uitwisselen. Het gaat dan om zaken zoals wat gaat er goed, op welke punten kunnen we dingen verbeteren en hoe kunnen we samen ervoor zorgen dat de bewoners een goede opvang krijgen in de buurt? De agenda van deze avond maakt het COA samen met omwonden.

Het eerste omwonendenoverleg is op woensdag 21 september om 19:00 uur op de COA locatie aan de Regulusweg 1 in Den Haag.

Zowel buurtbewoners, als ondernemers zijn  welkom. Om enig zicht te krijgen op het aantal mensen dat komt, vraagt het COA belangstellenden om zich tevoren aan te melden. Dat kan via mevr. Van der Ark via karinavanderark@coa.nl

Geef daarbij uw naam, telefoonnummer en contactgegevens door. U ontvangt van het COA een bevestiging.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter