Nieuws
Supporters van Schoon trotseren regen en wind op World Cleanup Day

Voor een derde jaar op rij organiseerde Paulien Kegge een opschoonactie tijdens de World Cleanup Day op 17 september. De (20) supporters van schoon verzamelden zich vanaf 09.15 uur op de Spinozalaan in Voorburg, waar Paulien de prikkers, handschoenen en vuilniszakken uitdeelde. Stipt om 09.30 gingen ze in alle richtingen op pad om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen.

Een aantal van hen startte vanuit huis, waaronder Marloes met dochter Nynke. Nynke is drie jaar en was dan ook de jongste deelneemster. Het duurde niet lang voordat ze de eerste bui over zich heen kregen. Het bleef niet bij deze ene buit. Het waaide ook nog eens hard waardoor het soms lastig was om het afval met de prikker in de zak te krijgen maar na 75 minuten was iedereen terug met een volle vuilniszak en een voldaan gevoel. Het was weer een geslaagde actie.

Paulien startte drie jaar geleden in Voorburg Noord met een groepje van 5 supporters. Ze besloot elke drie weken op zaterdagochtend te gaan opschonen met de groep die steeds groter werd. Inmiddels is er een whatsapp groep van 45 personen uit heel Voorburg. Lijkt het jou ook leuk om mee te helpen, meld je dan aan door een mailtje te sturen aan Paulien: svs.voorburg@gmail.com.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter