Nieuws
Gezellige Burendag in Prinsenhof
Op Burendag, zaterdag 24 september, organiseert Prinsenhofevenementen een gezellige bijeenkomst in het Prinsenhofpark te Leidschendam. Locatie: vlakbij het basketbalveld. Tijd: 12 tot 17 uur.
Er zal een springkussen zijn, spelletjes en de kinderen kunnen geschminkt worden. De lokale dansschool Creasi zal optreden. In een partytent kunnen de buurtbewoners met elkaar in gesprek. Er is een kleedjesmarkt. Hiervoor hoeft men zich niet op te geven.
De gemeente zal aanwezig zijn met informatie over duurzame energie en wat tips om energie te besparen door bv. isolatie.
Ook is er aandacht voor het aanbieden van afval en het belang van het niet voeren van vogels ivm. de overlast door meeuwen en ratten in de gemeente. Het voeren van brood is schadelijk voor vogels. In de gemeente Leidschendam-Voorburg is sinds kort ook een vogelvoerverbod van kracht.
De Plus supermarkt en Findik foodmarket sponsoren deze Burendag. Er is drinken voor de kinderen en lekkere baklava. Ook is er voor iedere bezoeker een lekkere pannenkoek! Deze Burendag wordt mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen, Vidomes, Sterk voor Noord en Woej. (foto archief)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter