Nieuws
U zegt het maar: Burendag bij Ons Tolhuis

‘Kom zaterdag 24 september naar de burendag bij wijkgebouw Ons Tolhuis, de Horre 1 in Leidschendam. We starten om 11 uur met gratis koffie/thee en een presentatie over de jaren 50, 60 en 70. Vanaf 12 uur is er een sjoelfestival en een rommelmarkt. Om 12.30 uur starten de activiteiten voor kinderen, zoals cubcakes versieren, happy stones schilderen, een chocoladefontein en een grabbelton. De clubs exposeren schilderijen en patchwork. Het buurtpreventieteam geeft samen met de wijkagent informatie. Wil je als wijkbewoner uit Leidschendam-Zuid nog iets met je buren bespreken, dit is je kans. Mail dan met Fia Vader bestuurslid@ons-tolhuis.nl Zij doet dan een oproep via Facebook, zodat je over het betreffende onderwerp met elkaar in gesprek kan. De burendag duurt tot 15.00 uur’. (Bestuur wijkvereniging Leidschendam-Zuid)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter