Nieuws
Werelds genieten bij Scouting Hubertus-Brand

Hubertus-Brandaan organiseerde tijdens de Vlietdagen een uitdagend spellenparcours in het thema ‘Werelds genieten’. De piloten van Scouting Hubertus-Brandaan deelden boardingpassen uit aan alle kinderen van Leidschendam-Voorburg die op vakantie wilden. Vanwege de drukte op Schiphol was de Sluiskant Leidschendam de plek van handeling.

Vanaf vliegvelden in diverse landen konden de kinderen leuke activiteiten doen. Zo konden ze vanaf Marco Polo airport kanoën in Venetië, bij Rio de Janeiro Airport schminken, bij Sydney International Airport trotseerden ze de ‘stormbaan haai’ en vanaf Honolulu Airport Hawaï surften ze op een surfsimulator. En zo was er nog veel meer.

Samen met het Zeekadetkorps Den Haag organiseerde Hubertus-Brandaan bungee-roeiwedstrijden op de Vliet. Zestien teams kwamen tegen elkaar uit in een afvalrace. Roeiploegen streden tegen elkaar in vletten met ertussen een bungee-koord. De bedoeling was de andere ploeg, door zo hard mogelijk te roeien, voorbij de finishvlag te trekken. Dat viel nog niet mee met de stevige wind.

Kortom, genoeg avontuur en meedoen was gratis! Het weer knapte gedurende de dag aardig op. Een voorzichtig zonnetje liet zich ’s middags ook nog zien. Voor de ouders waren er voldoende versnaperingen, een braderie en volop muziek. Vlietdagen Leidschendam betekende ontspannen genieten, terwijl de kinderen zich vermaakten bij Huubje de Beer.

Ook een keer meedoen met de reguliere activiteiten van Scouting Hubertus-Brandaan? Kijk op www.hubertus-brandaan.nl voor meer info. (foto Michel Groen)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter