Nieuws
Begin van de afbrokkeling bij Jumbo?

Waren de medewerkers van supermarkt Jumbo aan het Koningin Julianaplein in Voorburg de grappen over hun van witwassen verdachte topman al spuugzat, nu is er weer een nieuwe reden tot vermaak. In eerste instantie vroegen heel wat klanten alleen waar het witwaspoeder te vinden was. Nu er aan de gevel een lichtbak naar beneden dreigt te komen, is de nieuwste opmerking of hiermee het afbrokkelen van het bedrijf is begonnen.

Nu was die lichtbak al eerder omlaag gekomen, nadat een vrachtauto het ding geraakt had. Handige handen en een rol tape zorgden voor een goedkope oplossing. Maar ook hier geldt: goedkoop is duurkoop. En daarom bungelt de Jumbo reclame er al dagenlang gevaarlijk slingerend bij. Maar ja, de topman heeft nu even andere zaken aan zijn hoofd.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter