Nieuws
Jaarvergadering Houdt Vlietland Groen

De vereniging Houdt Vlietrand Groen is blij na twee ‘corona’ jaren weer een fysieke Algemene Ledenvergadering te houden op maandag 26 september aanstaande in Agora, Fonteynenburghlaan 11, Voorburg.

 Leden van ‘Houdt Vlietrand Groen’ zijn welkom vanaf 19.30 uur bij de ledenvergadering Niet-leden vanaf 20.30 uur, waarbij u van harte uitgenodigd bent te komen luisteren naar Bart Broersma, die als geo-verantwoordelijke van Golfvereniging Leeuwenbergh al jaren bij houdt welke planten en dieren op het uitgestrekte golfterrein kunnen worden aangetroffen en hoe je zo’n terrein duurzaam kunt onderhouden. In de nieuwsbrief van de Golfvereniging informeert hij de leden regelmatig over zijn waarnemingen. Hij kan dan ook als geen ander vertellen wat het belang is van het golfterrein voor het groen, de duurzaamheid en biodiversiteit in de Vlietzone. Misschien heeft hij zelf tips voor uw tuin?

Maar ook als vrijwilliger is men welkom. Er zijn verschillende vacatures. Voor meer informatie: Monica Velu, voorzitter, 06 – 222 36 338.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com