Nieuws
U zegt het maar: Informatiebijeenkomst schone energie
‘Ben je woningeigenaar of lid van een VvE in De Heuvel/Amstelwijk? Meld je dan snel aan voor de informatiebijeenkomst Schone Energie op woensdag 28 september.  De bijeenkomst bestaat uit een korte introductie over de energietransitie in je wijk én een interactieve informatiemarkt. Hier helpen wij je – samen met partners, zoals Regionaal Energieloket, Het Nationale Warmtefonds en Energy Common LV – op weg met energiebesparing, verduurzamingsadvies en financieringsmogelijkheden. Dit is ook dé plek waar je je kan aanmelden voor de klankbordgroep en je jouw ideeën kan delen. 💡
Overgaan op schone energie in De Heuvel/Amstelwijk doen we namelijk samen.  Kom je ook?’ www.lv.nl/aanmeldenwoningeigenaar (Gemeente LV)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter