Nieuws
Bewoners kunnen meedenken over toekomst omgeving stations

In het zogeheten Central Innovation District (CID) gaat komende jaren veel veranderen. Daarom organiseert de gemeente Den Haag op 13, 14 en 15 oktober ‘CID Dagen’ om (toekomstige) bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden te betrekken bij de ontwikkelingen.

Het CID, het gebied tussen en rond de stations Den Haag Centraal, Hollands Spoor en Laan van NOI, gaat er de komende 20 jaar anders uitzien. Daarom worden er bijeenkomsten georganiseerd rond verschillende thema’s, zoals mobiliteit of groen, waar belanghebbenden vragen kunnen stellen en ideeën kunnen delen. Daarnaast is er een informatiemarkt waar ontwikkelaars hun plannen presenteren en de gemeente informatie verstrekt over onder meer wonen, innovatie en energietransitie.

Aan de CID dagen zit een prijsvraag verbonden. Ideeën om het CID tijdelijk mooier en gezelliger te maken, maken kans op een prijs van €7.500,-. Voor meer informatie:  www.denhaag.nl/CIDdagen. Voor de bijeenkomsten is aanmelden verplicht. Bij de informatiemarkt kan iedereen vrij naar binnen lopen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter