Nieuws
Nieuwe squash academie in Max Health Club

Sinds Westvliet is overgenomen door Max Health Club is er onder andere plaats gemaakt voor een squash academy voor toptalenten in de sport. Voormalig meervoudig Nederlands kampioen Laurens Jan Anjema is met zijn ‘Anjema Squash Academy’ een nieuw gezicht bij de Max Health Club vestiging aan de Vliet.

Ondanks dat de 10 banen er al ruim 25 jaar liggen, wil de club de locatie door middel van nieuwe samenwerkingen tillen naar een hoger niveau. Wekelijks traint de top aan (jeugd)spelers, waaronder Paul Coll, op locatie en zijn het sessies die variëren van coachingstrajecten tot aan fysieke trainingen.

Max Health Club timmert hard door met de verbouwing aan de Westvlietweg en hoopt over 1,5 jaar naast een zeer geüpgraded squash locatie, ook een high-end sportschool zijn met een uitgebreide wellness area en zwembad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter