Nieuws
Open dag Badmintonclub Voorburg

Op vrijdag 30 september houdt Badmintonclub Voorburg (BCV) een gratis open dag. Kinderen van 6-12 jaar zijn vanaf 17.00 uur welkom om spelenderwijs kennis te maken met de badmintonsport. Vanaf 18.30 uur is er voor de jeugd van 12 jaar en ouder een afwisselende kennismakingstraining. Volwassenen zijn vanaf 20.00 uur welkom. Plaats van handeling is sporthal Forum Kwadraat in Voorburg.

Om 20.30 uur start een introductietraining voor volwassenen van alle leeftijden. Bij deze les doen deelnemers de eerste ervaringen op met het spel en leren ze elkaar kennen. Voor de groep staat ervaren trainer Rutger Hendriks, die de oefeningen rustig uitlegt.

Smaakt dit naar meer? Dan is er de mogelijkheid om mee te doen met de introductiecursus. Voorzitter Gert Scholtes: “Als beginnende badmintonner leer je op 10 vrijdagen de basistechnieken van het badmintonspel. Je begint met hoe je moet slaan, lopen, en bewegen. En natuurlijk vertellen we je de regels van een echte badmintonwedstrijd.” De cursus begint op 7 oktober en de kosten bedragen  25 euro. Aanmelden kan in de zaal.

Locatie: Sporthal Forum Kwadraat (De Vliegerlaan 2-4, Voorburg). Neem zelf sportkleren en zaalschoenen mee; de club heeft rackets te leen.


BCV is een bloeiende vereniging voor iedere badmintonliefhebber: jeugd en volwassenen, competitiespelers en recreanten die al meer dan 50 jaar bestaat. Bij BCV kan iedereen op zijn eigen niveau trainingen volgen, onderling partijen spelen en meedoen aan de competitie. Zo’n 200 leden badmintonnen op maandag- en vrijdagavond in sporthal Forum Kwadraat in Voorburg. Meer info en tarieven zijn te vinden op www.badmintonvoorburg.nl.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter