Nieuws
Big Band zanger en Hollands duo in Kakafonie

Het radioprogramma Kakafonie van Midvliet FM kent zondag 25 september weer bijzondere gasten. Een bigband zanger en een verrassend duo treden op.

Rond 12:30 uur maakt Joop Tertaas zijn opwachting in Kakafonie. Hij komt zijn nieuwe single ‘Een mooie dag’, een plaat met bigband-klanken. De Amsterdamse zanger Joop Tertaas die zes jaar geleden begon met professioneel zingen en bekend werd door optredens in tv-programma’s zoals ‘Thank you for the music’ en ‘All Together Now’, komt met zijn nieuwe single ‘Een mooie dag’, geschreven en gecomponeerd door L. Patron en M. Schimscheimer.

En rond 13:15 uur komen Mel en Den naar de studio van Midvliet om hun nieuwe singles ’Chocolade’ en ‘Zonder ’t te weten’ te laten horen. Mel en Den blijven de mensen verrassen. Nu komen ze met een lied dat door kenners en critici opvallend goed van kwaliteit genoemd wordt, zowel de productie als de zang. Je hoort Mel op een heel ander niveau zingen. Dit prachtige lied ‘Zonder ‘t te weten’ van Pierre Kartner, ontroerde Mel en Den. Kunst, samen met een verhaal, een lach en een traan. Uniek, zoals Mel en Den zelf zijn volgens de BN’ers. (foto Midvliet)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter