Nieuws
Volop werkzaamheden, maar wat weet niemand

Er wordt rond het Koningin Julianaplein in Voorburg volop aan de straat gewerkt. Tenminste, dat blijkt uit de verkeersborden die dezer dagen her en der zijn geplaatst. Wat er gaat gebeuren, weet vrijwel niemand. Allereerst gaat men aan de slag met de Frans Mortelmansstraat. Hier is de toegang naar zowel de parkeergarage als de magazijnen van McDonalds en de AH. Bovendien is het een druk gebruikte fietsroute op weg naar de nabije scholen. Alles bij elkaar goed voor een bijzonder gevaarlijke situatie.

Wat er gaat gebeuren en hoe een en ander eruit gaat zien is een raadsel. Wel staat er bij de Spinozalaan inmiddels een bord, dat men linksaf naar de parkeergarage kan. Niet waar, want midden in de straat verhindert een rood-witte paal de doorgang.

Aan de overzijde wordt men bij de Marcellus Emanslaan met borden gewaarschuwd, dat hier voorlopig niet geparkeerd kan worden. Een ander bord zegt dat de straat binnenkort wordt afgesloten voor verkeer. De reden: wegwerkzaamheden. Welke? Wie het weet mag het zeggen.

Ondertussen is op het parkeerterrein aan diezelfde Marcellus Emanslaan een complete opslag van bouwmaterialen verschenen. Ook staan er containers voor de werklieden. Vrachtwagens rijden af en aan. Waarvoor deze opslag dient? Het is een van de vele Voorburgse geheimen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter