Medewerkers van het project stonden langs de route klaar om vragen van bezoekers te beantwoorden. Ook het informatiecentrum van de RijnlandRoute was geopend, waar een expositie over alle onderdelen van de RijnlandRoute te zien is. Veel bezoekers bekeken de maquette van de tunnelboormachine nog eens goed, samen met filmpjes en foto’s van het boorproces.

De reacties waren positief en enthousiast. Veel bezoekers vonden het bijzonder om de tunnel te voet te kunnen ervaren en hebben waardering voor het werk. Het team van de RijnlandRoute vond het een mooie ervaring om het werk, waar zij trots op zijn, aan de bezoekers te laten zien. (foto’s Rijnland Route GUUS SCHOONEWILLE)

LEIDEN – COMOL5 Open Dag Corbulo Tunnel. Publiek kan vandaag door de tunnelbuis lopen. De tunnel verbindt de A4 met de A44. –