Nieuws
Auteur Michael Reefs bij In de Wolken

Bij Kinderboekwinkel In de Wolken (Herenstraat Voorburg) staat iets speciaals te gebeuren: zaterdag 15 oktober van 15.00 tot 16.00 uur komt auteur Michael Reefs op bezoek. Dit is speciaal voor kinderen van 10 t/m 12 jaar.

De boeken van deze auteur vliegen over de toonbank. En dat is niet zo gek: ze zijn lekker vlot geschreven, superspannend en zitten vol actie. In de serie ‘De Tempeljagers’ zijn inmiddels 5 boeken vol avontuur & raadsels verschenen. Michael plaatst tijdens zijn bezoek 6 puzzels in de winkel die opgelost moeten worden. Bij iedere puzzel krijgen de deelnemers een letter als uitkomst. Uiteindelijk kan er met deze letters een woord gevormd worden, waarmee een cryptex kan worden geopend. Michael zet na afloop graag zijn handtekening in ieder (nieuwe) boek.
Deze gratis activiteit is bedoeld voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. Inschrijven is verplicht, dat kan via info@indewolken.nl. Deelname is alleen gegarandeerd na ontvangst van een bevestiging! Er is plek voor maximaal 25 kinderen.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter