Nieuws
Burendag in Prinsenhofpark een groot succes
Burendag in het Prinsenhofpark was een groot succes. Het evenement georganiseerd door Prinsenhofevenementen werd  druk bezocht. Er was een springkussen, de kinderen konden spelletjes doen en er stond een partytent. Kinderen konden geschminkt worden, en ze konden sieraden maken bij Ahlaam van het Moedercentrum. Hier moest men soms wel even wachten door de vele kinderen die dit wilden. Ook doorlopend een lange rij voor de gratis verse pannenkoeken van ´Lotties pannenkoeken´ uit Wassenaar. Er waren optredens van de lokale dansschool Creasi.
De Dierenambulance was aanwezig met informatie over ‘het niet voeren van vogels’. Brood is slecht voor vogels en het voeren trekt ongedierte zoals ratten en meeuwen aan. In de gemeente is sinds kort een APV aanpassing en geldt een voederverbod. Vanuit de gemeente werd er informatie verstrekt over het op de juiste manier aanbieden van afval. Verder was er iemand van Rentokil aanwezig die demonstreerde hoe een rattenlokdoos werkt. 
Deze Burendag is mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen, Vidomes, Sterk voor Noord en Woej. Gesponsord door Plus Post supermarkt en Findik Foodmarket
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter