Nieuws
GGD: Doe mee met het inwonerspanel

De GGD roept mensen uit de regio Haaglanden van 18 jaar of ouder mee te doen aan het inwonerspanel van GGD Haaglanden: ‘Deze eerste keer is het thema van de vragenlijst “Burendag” Hiervoor stellen we u enkele vragen over uw buurt, het contact met uw buren en uw woonomgeving. U kunt tot uiterlijk 6 oktober 2022 de vragenlijst invullen.

Vul de vragenlijst in‘Als u meedoet met het panel, ontvangt u een aantal keer per jaar een vragenlijst over een onderwerp dat met gezondheid, leefstijl of leefomgeving te maken heeft. Het invullen van de vragenlijst duurt per keer niet langer dan 5 tot 10 minuten en is vrijblijvend en anoniem’.

Het panel geeft inzicht in de meningen, ervaringen en behoeften van inwoners over diverse onderwerpen. Het is een aanvulling op andere soorten onderzoeken die door de GGD worden uitgevoerd. Met de uitkomsten van deze onderzoeken kunnen de GGD, gemeenten en andere professionals gericht activiteiten organiseren om de gezondheid van de inwoners in de regio Haaglanden te verbeteren.

Wilt u vaker meedoen aan het panelonderzoek? Als u meedoet met de vragenlijst over Burendag, vult u aan het einde uw e-mailadres in. Of meld u hier aan als panellid. U krijgt dan 3 tot 4 keer per jaar een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen.

Meer informatie over het panelonderzoek leest u op de Gezondheidsgids Haaglanden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter