Nieuws
Kom erbij in de Week tegen Eenzaamheid

In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. De Week tegen Eenzaamheid  is van 29 september t/m 6 oktober. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken van een activiteit. Oproep is: Kom erbij! In samenwerking met Indigo Preventie en de Leescoalitie biedt de Bibliotheek aan de Vliet de volgende activiteiten:

Workshop Vriendschap: Contact met anderen is waardevol. Leer wat je eigen opvattingen, wensen en grenzen zijn met betrekking tot vriendschap. Wat is belangrijk bij communicatie? En hoe kun je hier zelf actiever in worden?

Op de locaties Rijswijk en Voorburg kunt u de gratis workshop volgen. Meld je nu aan via de website www.bibliotheekaandevliet.nl/indigo
Voorburg | maandag 3 oktober | 13:30 – 15:30 uur

Lezen in een Leesclub: Ga gezellig samen met lezen met anderen. Maak kennis met titels. Bovendien is het boeiend om te zien wat een boek losmaakt bij anderen en hier met elkaar over in gesprek te gaan. Lees je mee?

Op de locatie Voorburg kun je op zaterdag 1 oktober samen in een Leesclub lezen. Voor meer informatie, bezoek de website www.bibliotheekaandevliet.nl/leesclub

Nationale VoorleesLunch: Op vrijdag 7 oktober kan je aanschuiven bij de Voorleeslunch, georganiseerd door de Leescoalitie. Onder het genot van een verzorgde lunch zal er per vestiging een speciale gast gaan voorlezen. Na de lunch is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over uiteenlopende onderwerpen. De VoorleesLunch is van 13:00 – 14:00 uur op de locaties Rijswijk, Voorburg en Leidschendam. Meld je gratis aan via de website www.bibliotheekaandevliet.nl/weektegeneenzaamheid

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter