Nieuws
ARTIBRAK zoekt nieuw talent

Kunstenaars uit Leidschendam-Voorburg en uit de regio kunnen maandag 31 oktober  weer deelnemen aan een nieuwe ballotage van kunstenaarsvereniging ArtiBrak in Voorburg. Een commissie van vijf beeldende kunstenaars zal het ingebrachte werk beoordelen.

Degenen die worden toegelaten krijgen naast contacten met vakgenoten ook uitgebreide expositie- en verkoopmogelijkheden in de galerie in het historische centrum van Voorburg. Ze treden toe tot een vereniging van zo’n 100 kunstenaars en daarmee in de voetsporen van bekende kunstenaars als Aart van den IJssel, Marian Gobius, Ben Aalbers en Frans Kokshoorn.

De kosten van de ballotage bedragen 25 euro, aanmelden kan via een e-mail naar de secretaris van de ballotagecommissie: artibrak2007@gmail.com.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter