Nieuws
Raadsels rond Marcellus Emantslaan blijven

De voorgenomen werkzaamheden aan de Marcellus Emantslaan in Voorburg gaat niet door. Maandag meldde Vlietnieuws nog dat de hele omgeving van deze straat vol borden stond, met daarop parkeerverboden en zelfs een aangekondigde afsluiting. Waarom en wat er te gebeuren stond, wist niemand. Kennelijk ook de uitvoerder en de gemeente niet. Want dinsdag waren alle borden opeens verdwenen.

Wat is gebleven, is de enorme bouwopslag op het parkeerterrein van de Jumbo. Van de ruim 60 plekken is bijna de helft verdwenen. Hier staan hekken, met daarachter een materialen opslag, werkketen en voertuigen. Naast die hekken staat nog een aantal containers. Overigens heeft de gemeente hier een tijdje geleden vergunning voor verleend. Waarvoor de opslag dient en tot hoe lang deze duurt, is niet bekend gemaakt.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter