Nieuws
Mensen geboren in 1950 of eerder kunnen afspraak maken voor herhaalprik

De GGD’en geven sinds maandag 19 september de herhaalprik. Mensen, die zijn geboren in 1950 of eerder, kunnen vanaf nu ook een afspraak maken. Zij hoeven dus niet te wachten op de brief.

Via de website www.planjeprik.nl kunt u 24 uur per dag een afspraak inplannen voor de herhaalprik. U heeft hiervoor een DigiD-inlogcode nodig. U kunt ook het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer bellen via 0800-7070. Dit kan iedere dag tussen 08.00 en 20.00 uur.

Bent u geboren in 1950 of eerder? En heeft u een partner die 60 jaar of ouder is? Dan kunt u ook voor uw partner een afspraak maken. Maak in dat geval de afspraak telefonisch en geef aan dat u samen wilt komen. U krijgt een prik met het vernieuwde mRNA-vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna. Het maakt hierbij niet uit welk vaccin u eerder heeft gekregen. U kunt niet zelf kiezen welk vaccin u krijgt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter