Nieuws
Veel animo voor wonen op Landgoed Voorlei

De na-zomerdag op Landgoed Voorlei is eerder deze week goed bezocht. Op het landgoed worden in totaal 325 woningen ontwikkeld in diverse categorieën. Het evenement werd door Borghese Real Estate en KondorWessels Projecten in samenwerking met de gemeente gehouden, om zowel de omgeving als de belangstellenden te informeren over de status van alle deelplannen en de inrichting van het openbaar gebied.

Het was gezellig druk op de eerste na-zomerdag op Landgoed Voorlei. Er was van alles te doen, blues- en jazzmuziek, foodtrucks en heerlijke pompoensoep van In de Bonen. Terugkomende vraag van vele bezoekers was wanneer de verkoop start en welke makelaars betrokken zijn. Waar kan ik inschrijven voor meer informatie? “Die laatste is snel beantwoord: via voorlei.nl”, lacht Marta Le Rütte, aanwezig namens projectteam Voorlei.

 “Er is inderdaad veel belangstelling voor de energiezuinige woningen op Landgoed Voorlei”, vervolgt Le Rütte. “Direct vanaf het begin stond er een rij met een gemêleerd gezelschap van jonge gezinnen tot senioren. Het meest concrete nieuws is dat in de eerste helft van volgend jaar de grondgebondenwoningen in Het Lint, De Boomgaard en Vlietzicht in de verkoop gaan. Over een jaar volgt meer informatie over de appartementen. Sommige mensen gaven eerlijk aan niet zo lang te kunnen wachten. Anderen zeiden “we gaan alvast ons huis opruimen, dan zijn we er helemaal klaar voor zodra de woningen in de verkoop gaan”.

Er waren ook veel vragen over het groen. Uit de toelichting blijkt ruim tweederde van het bosrijke en parkachtige landschap van dertig hectare openbaar te worden, zodat iedereen er kan wandelen, fietsen, picknicken en genieten. Op de website van Voorlei worden binnenkort alle antwoorden op gestelde vragen gepubliceerd.”

Wandelaars kwamen enthousiast terug van de QR-wandelroute die een doorkijkje geeft in de toekomst van Landgoed Voorlei. De liefhebbers werden een stukje op weg geholpen door kunstenaar Steven met zijn scootmobank. Een loungebank op een scootmobiel die hij speciaal heeft gemaakt om overal op Landgoed Voorlei van de ondergaande zon te kunnen genieten. Kortom, een informatieve én gezellige middag. Zelfs tegen het eind renden er nog mensen naar binnen. “Straks als de verkoop start, moet je wel op tijd zijn hoor”, grapte iemand.

Wie geïnteresseerd is in wonen op Landgoed Voorlei kan zich via  www.voorlei.nl inschrijven voor de nieuwsbrief.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter