Nieuws
Voorburgse Oratorium Vereniging verbreekt vandaag stilzwijgen

Na een heel lang stilzwijgen geeft de Voorburgse Oratorium Vereniging weer haar najaarsconcert en wel vanavond ( vrijdagavond 30 september) in de Koningkerk te Voorburg.

Vanuit de organisatie zegt Martha Rijkmans: ‘Tot twee keer toe moest dit concert in verband met corona worden gecanceld. Vorig jaar maakte een ingelaste persconferentie slechts een week van tevoren een einde aan onze vreugde. De boekjes waren zelfs al gedrukt. Het was een enorme teleurstelling, want wij hadden alles op alles gezet om er ondanks de coronabeperkingen een mooie avond van te maken. Maar nu treedt het koor weer als vanouds op in de Koningkerk aan de Bruinings Ingenhoeslaan in Voorburg.’

Gun uzelf een mooie avond muziek met het koor, vier solozangers en harp, trompetten, hobo’s, hoorn, tuba, fluit, violen, cello’s, contrabas, pauken en orgel. Zie www.vov-voorburg.nl.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter