Nieuws
Alexander Broussard gaat op de Franse tour

Musicus Alexander Broussard keert terug naar Voorburg. Deze keer niet in de rol van Pianoman van Billy Joel.  Alexander gaat op de Franse tour. Zondagmiddag  23 oktober staat hij in Theater Ludens met het programma Les Chansons Françaises.

Les Chansons Françaises is een ode aan het Franse lied door Alexander, waarbij hij wordt begeleid door twee topmuzikanten. Stel jezelf voor in een oude Deux Cheveaux rijdend door de Franse heuvels terwijl de middengolf radio muziek speelt van Piaf, Brel en Aznavour tot Gerard Le Norman, Julien Clerc en alles wat daartussen zit. Kortom l’histoire des Chansons Françaises!

Het concert op zondag 23 Oktober begint om 15.00 uur. Tickets: www.theaterludens.nl (Foto: Charles Groeneveld)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter