Nieuws
Meld nu iemand aan: Francis en Gregor komen weer zingen

Het is inmiddels bijna een traditie: pianist Gregor Bak en sopraan Francis van Broekhuizen die mensen bij hun eigen voordeur verrassen met een liedje. Ook dit jaar gaan zij weer de regio door met de opvallende Westbus om bij mensen aan te bellen en een liedje te spelen.

Gregor en Francis toveren graag een glimlach op het gezicht van mensen die dit verdienen. Vind jij dat iemand in jouw omgeving een liedje verdient? Je partner die je steun en toeverlaat is, je beste vriend of vriendin die jarig is, de buurvrouw die zich inzet voor de buurt of jouw hond elke dag uitlaat? Laat het Francis en Gregor weten en wie weet komen Francis en Gregor diegene verrassen met een liedje voor de deur.
Meer informatie en het aanmeldformulier vind je hier. (foto Omroep West)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter