Nieuws
Calvin Tuinstra en Salesman in Kakafonie

Calvin Tuinstra is zondag 2 oktober te gast in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM. Rond 12:30 uur maakt hij zijn opwachting en komt zijn nieuwe single ‘Neem de eerste trein terug’ laten horen. Na de vorige ludieke carnavals/kroegplaat kon het dan ook niet uitblijven. “Neem de eerste trein terug” is de titel geworden van de nieuwe single van Calvin.

Rond 13:15 uur komen enkele leden van de formatie Salesmen naar de studio van Midvliet. De deels uit Leidschendam-Voorburg komende formatie Salesmen is een rockband. De bandleden houden van muziek van Jack White, Triggerfinger, Led Zeppelin en James Bond. De vier bandleden van Salesmen verkopen hun ziel op het podium. Een avond met Salesmen is een avond van dansen en een ochtend van nostalgie. Salesmen is een nieuwe band van ervaren muzikanten. De band zal de debuutsingle ‘One More, Please’ aan het publiek presenteren tijdens hun herfst 2022 Benelux-tour.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter