Nieuws
Breng woensdag een kinderboek naar Satoko Kitahara / Vlietkinderen
Op woensdag 5 oktober is het  Nationale Kinderzwerfboekdag. In heel Nederland worden op deze dag kinderboeken uit zwerven gestuurd. Ook scouting Satoko Kitahara en Vlietkinderen Spektakel doen mee. Zij roepen kinderen op om op 5 oktober gelezen kinderboeken te brengen. Het boek krijgt een zwerfsticker opgeplakt en kan beginnen aan een spannend zwerfavontuur.

De Kinderboekenweek start op 5 oktober. Kinderzwerfboek, onderdeel van Nationaal Fonds Kinderhulp, vindt dat er boeken moeten zijn voor álle kinderen. Lezen is namelijk cruciaal voor de ontwikkeling van ieder kind.
Op van Ruysdaellaan 97 te Leidschendam staat een KinderzwerfboekStation. Kinderen halen hier een boek om thuis te lezen en laten het weer ergens achter voor een ander kind. Een zwerfboek kan je ook tegenkomen in wachtkamers, treinen, hotels, kinderboerderijen en natuurlijk in een KinderzwerfboekStation. Hier vind je ook de speciale zwerfstickers. Deze kun je op de boeken plakken die jij hebt meegenomen en wilt laten zwerven. Voor meer informatie en de adressen van KinderzwerfboekStations: www.kinderzwerfboek.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter