Activiteiten
Gratis lunch tijdens bij voorlezen

Vrijdag 7 oktober is het Nationale Ouderendag. Bekende en onbekende Nederlanders lezen dan voor aan ouderen. De Bibliotheek aan de Vliet doet hier ook aan mee. In de locaties in Leidschendam en Voorburg kunt u om 13.00 uur luisteren naar het Nationale Voorleeslunchverhaal. Onder het genot van een verzorgde lunch zal er per vestiging een speciale gast gaan voorlezen. Na de lunch is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over uiteenlopende onderwerpen.

Yvo Kühling zal het verhaal voorlezen in Voorburg. Yvo is een debuterende schrijver. Zijn boek ‘Het verbond van vijf’ is zijn eerste roman. Yvo is geboren in Amsterdam waar hij afstudeerde als bedrijfskundig econoom. Hij bekleedde managementfuncties bij onder andere Wegener Dagbladen en The Moscow Times. Sinds 2011 publiceert hij dagelijks een Engelstalig gedicht op sociale media.

Ronald Lamping zal het verhaal voorlezen in Leidschendam. Vroeger gaf Ronald les. Tegenwoordig is hij columnist bij Het Krantje. Hij is zich bewust van het belang van leesbare teksten en schrijft over maatschappelijk actuele onderwerpen. Graag praat hij met u over het belang van lezen en zijn enthousiasme voor taal.

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren naar het verhaal en daarna te genieten van de lunch op vrijdag 7 oktober van 13.00 – 14.00 uur. Deelname is gratis. Wel vooraf aanmelden op www.bibliotheekaandevliet.nl/voorleeslunch, aan de balie in de bibliotheek of bel 070- 240 0250.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter