Activiteiten
Tijd voor avontuur bij Satoko Kitahara

Ga mee op reis door de jungle van scouting Satoko Kitahara, bekijk een hagedis, voel een boa, aai een schildpad. Zaterdag 8 oktober zijn meisjes van 7 – 11 jaar van harte welkom op van Ruysdaellaan 97 Leidschendam.

De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een high tea voor ouderen tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook primitief wijze broodjes bakken in een houtgestookte kampvuur, kano varen, zeilen en weekendkampen staan op het programma. In de wekelijkse opkomsten doen scouts allerlei vaardigheden op die ze tijdens het zomerkamp goed kunnen gebruiken.

Spreken de activiteiten  aan? Kom dan eens bij ons kijken. Kijk voor meer informatie op www.satokokitahara.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter