Nieuws
Oude letters van ADO-stadion verwijderd

Er verandert iets aan de skyline van de gemeente. De letters van de oude hoofdsponsor op het dak van het ADO stadion zijn gisteren verwijderd. Hiermee is er plaatsgemaakt voor het bevestigen van de letters van de stadionpartner Bingoal. De nieuwe letters zullen eind deze maand geplaatst gaan worden. Daarnaast gaan de werkzaamheden aan het beschadigde deel van het dak gestaag verder.

In augustus maakte ADO Den Haag bekend dat Bingoal de nieuwe naamgever van het stadion ging worden. Toch staan de letters nog altijd niet op het dak. Dat dit proces wat tijd in beslag neemt komt vooral door het feit dat er een omgevingsvergunning moest worden beoordeeld en dat levering van materialen in de huidige tijd langer heeft geduurd dan normaal

De herstelwerkzaamheden aan het door de storm beschadigde deel van het dak zijn al enkele weken in volle gang. Inmiddels zijn de eerste nieuwe platen op het dak bevestigd. Als alles loopt volgens planning dan zijn de werkzaamheden nog voor de winterstop afgerond. (foto’s ADO Den Haag)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter