Mening
U zegt het maar: Onsportieve instructeur

‘Regelmatig laat ik in het parkje/speeltuin in de Louis Couperusstraat in Voorburg mijn hondje Sparky uit. Over het algemeen zie je kinderen en volwassenen spelen, wandelen of sporten. Meestal is dit zeer gemoedelijk, maar afgelopen dinsdag viel m’n mond open toen ik opeens een auto door het park zag rijden. Deze stopte op het voetbalveldje en parkeerde zijn auto daar….

Vervolgens begon hij op het veld allerlei matjes en bankjes te verspreiden waardoor een paar knulletjes die wilde voetballen dat niet meer konden, omdat hij een kwart van het veld had vol gezet met zijn spullen.

Na een tijdje kwamen zijn leerlingen. Twee stuks maar liefst….

De instructeur had zijn auto gewoon in een parkeervak kunnen zetten en op de naastgelegen vrije groenstrook zijn activiteiten kunnen ontplooien, zonder met zijn auto (illegaal) door een park te rijden en het voetbalveldje te gebruiken. Dan had hij 5 meter moeten lopen met z’n spullen, maar dat was kennelijk te zwaar voor deze ‘fitte’ man.

Vervolgens zag ik hem de knulletjes nog eens intimideren omdat ze commentaar op hen hadden. Kleine pubers tot 3 cm. van hun hoofd toeschreeuwen. Wat een held! Gelukkig zie je dit zelden daar, maar wat een onnodig asociaal gedrag voor een paar metertjes extra lopen’.

(JvdB)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter