Nieuws
Gebruik Burgernetapp voor veilige buurt
De gemeente roept inwoners op om de Burgernetapp te downloaden: ‘Heeft u de Burgernetapp nog niet? Download hem dan snel en werk mee aan een veilige buurt. De app gebruikt de locatie van uw smartphone om u berichten te sturen over Burgernetacties in uw omgeving, ook als u van huis bent.

Als u een oproep ontvangt, kunt u mee helpen zoeken. Als u iets ziet dat van belang is, belt u direct met de meldkamer via de ‘bel politie’-knop. U kunt ook een foto meesturen als u denkt iets te zien dat van belang is. Burgernet wordt ingezet bij onder andere diefstal of inbraak, doorrijden na een aanrijding, beroving, en vermiste personen.

De app kunt u (gratis) downloaden in de App-store (iOS) en de PlayStore (Android). Er worden geen locatiegegevens van appgebruikers opgeslagen. Bent u al Burgernetdeelnemer? Schakel dan over op de app en doe mee, waar u ook bent’. Meer informatie leest u op de website van Burgernet

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter