Activiteiten
Woej leert mensen vrienden maken

Anneke de Lange van welzijnsorganisatie Woej meldt dat binnenkort een bijzondere cursus begint: een training Vrienden Maken. Anneke: ,,Wilt u nieuwe mensen leren kennen, maar vindt u het spannend om contact te leggen? Voelt u zich onzeker in contacten met anderen of heeft u wel vrienden, maar is het contact oppervlakkig? Een training over contacten aangaan en onderhouden kan daarbij helpen. Vanaf donderdag 3 november start de training’ Vrienden maken’ in wijk- en dienstencentrum De Plint. Er zijn zes bijeenkomsten.

U leert meer over uw eigen rol in vriendschappen; u krijgt meer zicht op uw eigen wensen, grenzen en behoeften;    oefenen met communicatietechnieken; werken aan zelfvertrouwen en assertiviteit; ontwikkelen van aanpak-gedrag,

Op donderdag 20 oktober kunt u van 9.30 – 11.00 uur bij wijk- en dienstencentrum De Plint terecht voor meer informatie. U kunt vragen naar Stefan Sandifort. Inschrijven kan via: wdcdeplint@woej.nl of bij de receptie van wijk- en dienstencentrum De Plint.”

De 6 bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 3, 10, 17 en 24 november en 1 en 15 december 2022 van 9:30 tot 11:30 uur. Dat gebeurt in Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7, Leidschendam. Ongeveer twee maanden na afloop vindt nog een terugkombijeenkomst plaats. Deze training wordt verzorgd door Indigo. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Indigo Preventie Stefan Sandifort. Telefoon 088 – 357 1060. Deelname aan deze training is gratis. (foto Woej)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter